Populația pământului este din ce în ce mai mare, iar cu aceasta creștere continuă, creste și nevoia de hrana.

De aceea aproximativ tot ce se găsește de cumpărat pe piață (hypermarket-uri, supermarket-uri, etc.) nu sunt tot timpul produse de buna calitate care sa nu ne pună în pericol sănătatea.

In ziua de azi aproape toată lumea creste animale în sistem industrial, unde totul se bazează pe o producție cât mai mare și nu pe bunăstarea animalului.

Acestea sunt îndopate cu furaje de creștere, iar apa este plina de antibiotice și vitamine, totul pentru a creste cât mai repede și a da o producție cât mai mare.

Sa nu vorbim de condițiile de creștere! Acești pui sunt crescuți in hale metalice, nu vad niciodată lumina zilei si se îngrămădesc toți pe un spațiu mic, pentru că altfel scade productivitatea si profitul!

Să luăm exemplul puilor albi de carne crescuți în sistem industrial.

Știați că aceștia primesc în jur de 15 vaccinuri în doar 3 luni? Toate aceste antibiotice nu părăsesc carnea puilor în momentul când aceștia ajung la abator, după care noi, consumatorii, ne introducem în corp toate aceste antibiotice, care în timp crează imunitate. Si apoi ne mirăm de ce nu-și face efectul nu știu ce antibiotic sau nu știu care pastilă.

Asa ca întrebarea mea este: VOI CE MÂNCAȚI?

Va recomand sa urmariti filmuletul urmator pana la capat. O sa vedeti care sunt conditiile din marile ferme de pui.

1 COMENTARIU

  1. […] asta pana ne-a prins si ne-a dat o bataie sanatoasa de ne-a lecuit. Cat am fost copil n-am gustat carne sau oua din comert. Zilnic mergeam si adunam ouale din cuibare. Mamaie ne facea oua ochiuri, reteta proprie, cu ceapa […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here