Termeni si conditii


Folosirea acestui site se supune urmatorilor termeni si conditii:

 1. Folosirea site-ului manancabio.ro constituie acceptul implicit pentru folosirea termenilor si conditiilor specificate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate in acest document, va rugam sa nu folositi site-ul manancabio.ro.
 2. Termenii si conditiile pot fi schimbate!
 3. manancabio.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si de a modifica termenii si conditiile fara notificare prealabila. Folosirea site-ului manancabio.ro ulterioara actualizarilor sau modificarilor, constituie acordul dvs. implicit de a va supune termenilor si conditiilor. Pentru acest motiv, va incurajam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site.

 

Sugestii si comentarii:

 • Sugestiile si comentariile dvs. referitoare la site-ul manancabio.ro sunt binevenite. Dincolo de acest lucru, orice comentarii, sugestii, raspunsuri, note, mesaje, idei sau alte comunicari (denumite in mod colectiv „comentarii”) trimise catre sunt si raman proprietatea exclusiva a manancabio.ro. Prin trimiterea acestor comentarii, manancabio.ro este indreptatit sa foloseasca, sa reproduca, sa argumenteze, sa publice sau sa distribuie orice material trimis, pentru orice motiv, in orice scop, fara restrictie, fara a datora nici un fel de compensare, materiala sau de alta natura. Pentru acest motiv, va sugeram sa nu trimiteti cometarii sau informatii confidentiale sau materiale creative originale, idei de produse, coduri de computer (software) sau alte creatii originale.

Culori:

 • Toate imaginile publicate in ce infatiseaza produse sunt procesate pentru a fi afisate in mod cat mai corect. Din cauza ca culorile afisate pe monitor depind de calitatea acestuia, noi nu putem garanta ca monitorul dvs. poate afisa culorile in mod exact.

Corectarea erorilor si a inexactitatilor:

 • Informatiile din site-ul manancabio.ro pot contine erori de dactilografiere, inexactitati sau ar putea fi incomplete sau neactualizate. In consecinta, ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare, inexactitate sau omisiune si de a schimba sau actualiza informatia in orice moment, fara notificare prealabila (inclusiv dupa lansarea comenzii dvs.) Va rugam sa notati ca aceste erori, inexactitati sau omisiuni pot fi in legatura cu descrierea produsului, pretul sau disponibilitatea acestuia (stocuri). Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta cauzata de aceste evenimente.

Limitari

 • Site-ul manancabio.ro este operat si administrat de manancabio.ro in mod „asa cum este” si „asa cum este disponibil” fara reprezentari sau garantii de orice fel, inclusiv cele legate de obligativitatea folosirii numelui sau de continuarea acestui serviciu pe o perioada nelimitata.
 •  manancabio.ro nu isi asuma responsabilitati si nu ofera garantii implicite pentru produsele oferite in acest site. Aceasta neasumare nu se aplica garantiilor explicite date de catre fabricanti, produselor oferite in acest site.
 • manancabio.ro nu reprezinta si nu garanteaza ca informatiile prezente in web site sunt exacte, complete, folositoare sau actuale. nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea si suficienta descrierii fiecarui produs, toate descrierile produselor gasindu-si originea in specificatiile fabricantului fiecarui produs in parte. De asemenea, nu garanteaza ca site-ul manancabio.ro va functiona fara intreruperi sau fara erori.
 • manancabio.ro nu isi asuma responsabilitatea sau reprezentarea pentru optiuni sau alte servicii sau date pe care le puteti accesa, descarca sau folosi ca rezultat al folosirii informatiilor continute in acest site sau pentru orice alt site pe care il puteti accesa prin . Legaturile (links) catre alte site-uri sunt oferite doar pentru convenienta dvs. Trebuie sa luati singuri deciziile in legatura cu interactiunea sau comunicarea cu alte site-uri.
 • manancabio.ro nu isi asuma riscuri sau responsabilitati de nici un fel referitoare la folosirea produselor oferite prin manancabio.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/