Copyright


Drepturi de copyright:

  • Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul manancabio.ro inclusiv spre exemplu, grafica, imaginile, ilustratiile, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de manancabio.ro sau de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre manancabio.ro. Intreg continutul site-ului manancabio.ro ca opera colectiva, este detinut de manancabio.ro si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. manancabio.ro detine dreptul de copyright pentru coordonarea, selectia, aranjarea si actualizarea intregului continut al manancabio.ro.
  • Intregul continut al manancabio.ro si al site-ului ca intreg, este destinat folosirii personale, non-comerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului – permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, non-comercial – fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in alte media, si – fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.
  •  Nici un drept nu va fi transferat catre dvs. prin descarcare (download) a materialelor, ca rezultat al unui astfel de descarcari/transferari de fisiere. Manancabio.ro isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat.
  • Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul manancabio.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea manancabio.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/